Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Unieke bedrijfskleding in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een t’shirt, polo, sweater, hoody, vest, fleece, overhemd, jas, broek of reflectiekleding. Werk je in de bouw, horeca, gezondheidszorg, groenvoorziening, op een logistieke, facilitaire of zakelijke afdeling. We hebben een assortiment met ruim 10.000 producten en vinden dan ook altijd een bedrijfskledingstuk welke past bij je wensen. Kleine of grote aantallen maakt voor ons niet uit, alle bewerkingen zoals zeefdrukken, borduren of transferproductie doen we in eigen huis. Hierdoor kunnen we een goede kwaliteit en snelle levering garanderen.

Leuk om te weten is dat we bij grotere aantallen ook custom made kleding maken en dat we de bedrijfskleding tour hebben geïntroduceerd en we met een mobiele showroom bij je op locatie kunnen komen. Kortom we bieden volop mogelijkheden om je te ontzorgen en denken graag met je mee. Het creatieve team van Screen Promotion staat voor je klaar om verschillende ontwerpen te maken. Onderstaand hebben we per bedrijfskledingstuk alvast de 30 best verkochte producten voor je geselecteerd om het makkelijk voor je te maken. Staat je kledingstuk er niet bij neem dan contact met ons op en vertel ons je wensen tijdens een creatieve brainstormsessie.

Screen Promotion bedrijfskleding ISW Sweelinklaan

CREATIEf advies NODIG?

We staan je graag te woord op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

T-shirts

polo's

Sweaters

Hoody's

Vesten

Fleece

Overhemden

Jassen

Broeken

Sportkleding

Screen promotion sinds 1984

Screen Promotion is een reclamestudio in het Westland en in 1984 gestart door Louis Valk. Sinds 2020 is het bedrijf overgenomen door dochter Tes, een echte reclamefamilie met bijna 40 jaar ervaring. We zijn actief op het gebied van alle vormen van reclame. Je kan bij ons terecht voor Bedrijfskleding, Autobelettering, Lichtreclame, Gevelreclame, Huisstijl ontwerp, Relatiegeschenken, Webdesign en Interieur restyling. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken het mogelijk. Onze creatieve ideeën worden dankzij onze kennis en ervaring gemakkelijk gerealiseerd. We begeleiden je binnen kleine en hele grote opdrachten en zijn trots op onze opdrachtgevers waarvoor we al vele jaren mooie opdrachten mogen realiseren.

voordelen

Deskundig productieteam
Snelle levering

Gratis advies
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Tessa Valk Screen Promotion

creatief
advies
nodig?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!